Locatie & Route

Goed bereikbaar, maar let op!

Het Zuiderterras is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

LET OP: De belplateaus en voordeuren bevinden zich op de derde etage, aan een voor autoverkeer niet toegankelijke weg. Wie de auto geparkeerd heeft of met openbaar vervoer komt, kan het Zuiderterras het best te voet bereiken via de hellingbaan op het Metroplein, langs de looproute tussen het metro- en busstation en Ahoy (aan de zijkant van ons complex).

Hellingbanen2
Hellingbaan vanaf metrostation                                  Hellingbaan vanaf Ahoy

De hellingbaan is bereikbaar:

– vanuit de hal van het metrostation (‘naar Ahoy’)

– via een trapje vanaf het Metroplein (na kantoortijd afgesloten)

– op maaiveld ter hoogte van de Carnissesingel.

Voor automobilisten: Navigatiesystemen als TomTom brengen u niet altijd naar de goede plek. U kunt daarom het best de hieronder beschreven aanwijzingen volgen.

Vanaf de Ring Zuid (A15) of de A29: neem op knooppunt Vaanplein afslag 19a richting Zuidplein/Ahoy. Blijf de borden Zuidplein volgen. Na derde stoplicht passeert u een benzinestation (aan uw rechterhand). Daar links aanhouden en afslaan richting Zuidplein. Volgende stoplicht direct rechtsaf richting parkeergarages Hart van Zuid en Zuidplein. Onder ons complex kunt u direct rechts afslaan richting parkeergarages of de Twentestraat (beperkt buiten parkeren). Zie verder de aanwijzigingen hierboven (onder LET OP).

Vanuit de Maastunnel: komend uit de tunnelbus houdt u op de zuidoever direct rechts aan. Onder het viaduct door en alsmaar rechtdoor over de Pleinweg. Nadat u onder het metroviaduct bent door gereden rechts aanhouden (de Strevelsweg op). Na de stoplichten bij de hoge flats (Poort van Zuid) opnieuw rechts aanhouden en bij de volgende stoplichten rechtsaf de Vaanweg op, naar Ahoy. Hier ziet u al meteen aan de rechterkant ons complex en kunt u bij de volgende stoplichten rechtsaf slaan richting parkeergarages of (beperkt) buiten parkeren.

Openbaar vervoer: Per metro of bus kunt u naar het ov-knooppunt Zuidplein reizen. Dit is het begin- en eindpunt van veel regionale buslijnen en stadsbussen en een bekende halte op de DE-lijn van de metro. Vanaf dit station is het slechts enkele minuten lopen. Zie verder de aanwijzingen hierboven (onder LET OP).