Voor bewoners

Internetpagina’s voor VvE-leden

Voor bewoners maakt onze VvE gebruik van een besloten informatiesysteem. Hier kunt u algemene informatie vinden over het bestuur, het administratief en financieel beheer, en het beheer van het gebouw. Tevens is in de beveiligde omgeving uw eigen pagina ingericht. Daarop zijn – uitsluitend door uzelf – persoonlijke gegevens te raadplegen, zoals de opbouw van uw VvE-bijdrage, eventuele reparatieverzoeken, en uw aandeel in het Reservefonds.

Als het goed is, heeft u bij de aankoop van uw appartement en de inschrijving bij onze vereniging uw gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Deze geven toegang tot de internetpagina’s die alleen zijn bedoeld voor de leden van onze VvE. Bent u niet bekend met uw gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag deze dan op bij het secretariaat: info@zuiderterras.com

Klik hier om naar het besloten informatiesysteem te gaan.

 

Belangrijke informatie voor bewoners

Of u nu koper of huurder bent, bewoners van ons complex moeten zich houden aan de regels die we gezamenlijk hebben opgesteld. Deze zijn beschreven in het Huishoudelijk Reglement van de VvE.

Meldingen van liftstoring, uitvallen centrale verwarming of warm water, lekkages, verstoppingen, ruitschade, defecte lampen, burenoverlast of andere calamiteiten kunnen worden doorgegeven via de VvE-telefoon: 06-57548868 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, buiten deze tijden UITSLUITEND IN NOODGEVALLEN).

Voor financiële en administratieve zaken: Administratiekantoor Zuiderterras, telefoon 010-4802256.

Met vragen over schoonmaak kan men zich richten tot VvE-telefoon 06-57548868.

Voor alle vragen en klachten geldt: bij voorkeur melden via info@zuiderterras.com, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen door het verantwoordelijke bestuurslid.